vineri, februarie 12, 2010

Stare de (pre)aniversare ;))Pun pariu că nu ştii de ce am ales-o pe asta dintre cele patru melodii ale noastre. :P By the way, ordinea e cronologică. :))

9 comentarii:

 1. Asta e un blog interzis 'minerilor'?!

  RăspundețiȘtergere
 2. by the way...ce se 'pre'aniverseaza pe aici? E ca si cum mi-ai vb de Flacara Violet. Vitrinele librariilor...sunt pline de cartea mov intitulata Flacara...Violet...am intrat intr-un Rodipet si am vazut tigari Flacara Violet...ce-i asta?!! Explicati-mi si mie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Se schimba culoarea drapelului?! Pai de ce nu se face orange?! Nu mai inteleg nimic! Apropos...cu ocazia 'Valentine's day' am si eu o dedicatie pt Base & co. : 'I wanna kill you!!!'

  RăspundețiȘtergere
 4. te astept si pe la mine cu noi comment-uri, sa stii...da' ce crezi k eu te comentez gratis?!

  RăspundețiȘtergere
 5. lasand glumele la o parte...ia zi...pe cine sarbatorim noi pe 14 februarie?!

  RăspundețiȘtergere
 6. :)) Tare, Laura!
  Pe 14 februarie o sărbătorim, ca în fiecare an, pe Tina care se pare că anul ăsta are cel puţin un motiv în plus să se bucure de ziua asta.


  Iar aniversarea de care vorbesc n-are legătură cu 14 februarie. O să-ţi dau detalii între patru ochi sau,mai bine zis, două monitoare. ;))

  P.S. Mi-ai amintit cât îmi lipseşti. :*

  RăspundețiȘtergere
 7. :))) Intre doua monitoare si doi mauşi?!!! EEEHHH...hai hai, toamna se cade in butoiul cu melancolie.

  RăspundețiȘtergere
 8. Laura, Laura, Laura... După patru ani în care am împărţit aceeaşi cameră şi, pe alocuri, acelaşi vestiar, cum să te aştepţi ca melancolia mea să se pornească după anotimp... :P

  RăspundețiȘtergere

Nu-mi plac comentariile anonime. Dacă tot ai o părere, te rog să ţi-o asumi.