luni, martie 15, 2010

Frustrări

Să mă mărit ca să ce? Mă întrebam ieri, plină de nervi şi cu porniri primitive la adresa "doamnei în vârstă" care a întrebat-o pe maică-mea dacă nu mă mărit. Se găseşte cam în fiecare zi câte un asemenea specimen care se interesează de statutul meu de parcă altă treabă nu are pe lumea asta. Aşa se face că azi-dimineaţă m-am întâlnit cu una dintre băbăciunile care nu au altă grijă pe lumea asta şi i-am spus că dacă mai are nelămuriri cu privire la viaţa mea personală, îmi poate adresa mie întrebările pentru că sunt mai mult decât capabilă să răspund, asta dacă sufăr peste noapte vreun schimb de personalitate şi mă apuc să înşir cui nimeresc lucruri personale.
Ajung în cancelarie şi aud că aş fi posesoarea unor tehnici de seducţie de n-a văzut nici Parisul. Ce noroc pe capul meu, păcat că eu nu ştiu că deţin asemenea "calităţi". Şi încerc pe cât posibil să pun capăt zvonurilor, dar nu apuc să deschid gura că află toată cancelaria ce nici nu apucasem să infirm. Nu trec bine peste asta, că realizez că am uitat să număr şi am luat mai puţine fişe decât trebuia pentru evaluarea de la limba română. Şi tot azi le-am promis copiilor că n-o să mai fiu "cea mai bună doamnă". Unul dintre ei era aşa necăjit că-mi venea să-l iau în braţe, dar ar fi dăunat imaginii mele. :)
Plus: sunt răcită, am nasul înfundat, amigdalele cât pumnul, o durere de cap să-mi ajungă pentru tot anul şi am început să număr zilele până la vacanţa de Paşti care sper eu să nu fie cel hipic.

10 comentarii:

 1. Stii ca de la o varsta incolo...te marita sau te insoara babele!!! :))) Acum fie ai tu varsta potrivita, fie isi fac ele griji pt tine deoarece chiar le pasa de soarta ta, nu pot sa ti-o spun cu exactitate! :)))

  Ai urmarit Gaitele (Cuibul de Viespi)?...acolo vezi o caracterizare detaliata a romanilor! Asa suntem de ani intregi si pare ca n-o sa ne schimbam niciodata. Poate vreo educatie aleasa si riguroasa ne-ar salva, dar sa nu vb despre utopii in aste vremuri vitrege! :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ai cum sa nu fii frustrat in tara asta! Nu ai cum sa simti ca totul e in regula si sa actionezi ca atare pt ca tot ce am invatat noi despre oameni si despre viata, in genere, nu prea are aplicabilitate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Singurele Gaiţe pe care le ştiu sunt cele ale lui Alexandru Kiriţescu. :)

  Cât despre babele de care vorbim noi aici, nu cred că vor reuşi vreodată să-şi vadă de treaba lor. Noi să fim sănătoşi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Tb sa vezi CUIBUL DE VIESPI... E GENIAL! :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. sa te mariti ca sa intri in rindul lumii si sa fii comentata; sau sa nu te mariti si sa fii comentata; sincer, nu te mai necaji...unii/unele nu au pur si simplu ce face si atunci comenteaza, asa va fi mereu...

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, Sorin, dar vezi tu, mi-e cam greu să nu mă necăjesc când oameni de genul ăsta spun tot felul de chestii (mai puţin măgulitoare) despre mine în faţa maică-mii.

  RăspundețiȘtergere
 7. Constat ca ai ramas o sensibila. Nici nu stiu daca sa te felicit sau nu, luand in calcul vremurile in care traim. Te felicit in schimb pentru blog si pentru acest post. Nu uita ca viata ta e in propriele tale maini, asa ca nu te mai ingijora ca te marita una sau altul. Nu merita efortul. Succes pe viitor...

  RăspundețiȘtergere
 8. Marius, chiar nu mă aşteptam să ai habar de existenţa acestui blog şi cu atât mai puţin să comentezi. Şi nu înţeleg de unde interesul maifestat.

  Cât despre "sensibilitatea" mea, să renunţ la ea ar fi ca şi cum aş renunţa la un organ vital.

  "Succesuri" şi ţie.

  RăspundețiȘtergere

Nu-mi plac comentariile anonime. Dacă tot ai o părere, te rog să ţi-o asumi.