luni, aprilie 26, 2010

8->Când vreau să scap de vreo imagine nefericită (ca să nu spun altfel) întipărită, fără voia mea, pe retină, mă gândesc la Chad Michael Murray în ipostaza de mai sus şi-mi revin. ;))

11 comentarii:

 1. Aceleasi elemente chimice si aceeasi structura atomica ,poate asezate altfel dar nimic mai mult ca altul!Cu respect, un miner filosof sau cu "z"?

  RăspundețiȘtergere
 2. ;)) Are în plus faptul că a jucat unul dintre rolurile principale într-un serial foarte drag mie - "One Tree Hill". Ştiu foarte puţine lucruri despre omul din spatele personajului, dar rolul pe care l-a jucat în "One Tree Hill" a fost de ajuns să mă facă să postez poza asta într-o zi în care am avut nevoie de "ceva" care să mă distragă de la o realitate care mă indispune tot mai mult pe zi ce trece.

  Mulţumesc pentru comentariu. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cunosc sentimentul!Am citit "Lupul de stepa"intr-o perioada cred asemanatoare cu ziua ta iar gandurile suicidale au fost tare aproape!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ştefan (dacă pot să-ţi spun aşa), nu am ajuns la tendinţe dintr-astea, am avut o zi în care mă săturasem de tot ce văzusem în şcoala în care îmi desfăşor activitatea.

  RăspundețiȘtergere
 5. P.S. Mi-a plăcut aia cu "miner filos(z)of". :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Avand in vedere ca sunt al patru-lea Stefan pe linie paterna nu vad cum mi-ai putea spune altfel!

  RăspundețiȘtergere
 7. Am înţeles, Ştefan al IV - lea. :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce atitudine! :)
  E tare tipul! ;))

  RăspundețiȘtergere
 9. aaaah, daaa, crede-ma ca si mie imi lumineaza ziua. a trecut ceva timp de cand am terminat serialele one tree hill, dar imi aduc aminte ca m-am apucat de vizionat cand l-am vazut pe frumuselul asta intr-o secventa, in timp ce colega mea de camera cazuse deja in admiratie. mi-a placut mult de personaj cand erau ei mici, sezoanele 2-4 sa zic, cel mai si cel mai mult cand incerca sa fie prietenul oficial al lui broke si se tot tachinau, ea o diva, el baiat de caracter. nu mai vb de fizic :)))
  deci, da, mi-ai luminat si mie ziua...multumesc :))

  RăspundețiȘtergere
 10. ;)) Cu plăcere!
  Şi mie mi-a plăcut mult de tot One Tree Hill. L-au lungit ei după ce au plecat Lucas şi Peyton, dar nu mai e la fel.

  RăspundețiȘtergere

Nu-mi plac comentariile anonime. Dacă tot ai o părere, te rog să ţi-o asumi.