duminică, octombrie 28, 2012

Zi cu revelații


E una din zilele alea în care mă lovesc brusc revelațiile, iar una dintre ele e că nu am avut niciodată nevoie de iertarea ta, ci de a mea. Eu sunt cea care trebuie să învețe să gestioneze situațiile în care nu sunt la înălțimea propriilor standarde. Eu sunt cea care trebuie să conștientizeze că oamenii mai și greșesc și că e normal să fie așa. Important e să înveți ceva din „buba” aia, eventual să nu o mai repeți și, de ce nu, să nu mai fii așa de exigentă cu tine însăți. Și apoi să pui în practică revelațiile astea care mai ușurează durerile de cap și mustrările de conștiință.
Azi am realizat că atunci când muncești pentru împlinirea unui vis, nu ai voie să te plângi de exprimarea de lemn din care nu înțelegi nimic, de durerile de spate din cauza statului prea mult pe scaun sau de durerile degetelor care înțepenesc când ții pixul în mână mai mult decât o făceai atunci când erai prezentă la cursuri în facultate.
Azi a fost una din zilele în care m-am simțit norocoasă că mă lași să te întrerup din activitate ca să îmi explici ce vor ăștia de la mine și cum vine treaba cu „în sensul acelor de ceasornic” și „invers acelor de ceasornic”. :)
Azi, Angela mi-a postat pe timeline, poza pe care a făcut-o acum două săptămâni, când ne-am întâlnit în Real, și mi-a amintit de ziua aia în care am avut parte de o altfel de fericire.
Azi, eu și Alin, am avut parte de încă o aniversare, de care o să-mi amintesc doar eu, bineînțeles. :)
Azi am fost fericită, dar nu într-atât încât să uit că fericirea asta mi se trage, probabil, de la faptul că sunt un om norocos.

Un comentariu:

  1. Andreea, ma bucur ca mai scrii din cand in cand. Uneori am impresia ca nu mai e nimeni prin blogosfera...

    Eu sunt acasa, rapusa de o boala a copilariei pe care o suport foarte greu. Imi facusem atatea planuri pt mini-vacanta asta, dar nu calculasem si posibilitatea imbolnavirii. Cand ma fac bine...te astept la un 3 in 1 si la un platou plin de clatite. :)) Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere

Nu-mi plac comentariile anonime. Dacă tot ai o părere, te rog să ţi-o asumi.