sâmbătă, ianuarie 17, 2015

Schimbări :)

Da, titlul descrie viața mea din ultimele luni și am senzația că nu mă voi opri aici... :)
2014 a fost anul șomajului - indemnizat ori ba, cursurilor și diplomelor adăugate la portofoliu, anul în care mama și-a fracturat piciorul stâng și i-am ținut de urât o lună, anul primului accident (între noi fie vorba, am zgâriat mașina când am ieșit din parcare pentru că nu am apreciat corect distanța) cu mașina din scaunul șoferului, anul în care am schimbat domeniul de muncă, anul cununiei religioase, anul în care m-am mai îndrăgostit un pic de Alin...
2015 a început, pentru mine, pe 10 când am ajuns la Bușteni și ningea ca-n povești (fără să fim nevoiți să deszăpezim ca-n basme) și mi-am amintit cum e să te dai cu sania... a fost ciudat să mă dau cu sania ca adult, atunci când eram copil nu-mi făceam atâtea probleme, am pierdut pe drum îndrăzneala/bucuria/inconștiența cu care mă dădeam cu sania, partea bună e că, asemeni mersului pe bicicletă - sau pe role -, îți intri repede în ritm, începutul e greu și apoi nu vrei să te mai oprești, chiar dacă telescaunul are un program bine stabilit. ;) 
2015 cred că va fi anul începuturilor, cel puțin așa îl văd acum, prin prisma dorințelor, gândurilor, viselor pe care le am și care sunt specifice perioadei; anul în care o să încerc să am mai multă grijă de mine și o să încerc să aflu mai multe despre mine, să mă descopăr pe mai multe planuri, anul în care să învăț lucruri noi (cum ar fi să las deoparte dorința mea de a fi un control-freak și să las incertitudinea să-și revendice locul cuvenit :)) ) și mai vreau ca anul 2015 să fie anul plecărilor și al (re)descoperirilor de locuri și oameni.

P.S. Aviz amatoarelor: am ajuns la concluzia că trebuie să ies din Galați ca să am inspirație să scriu pe blog. :))


2 comentarii:

 1. Ca de la amator:
  Imi place sa te citesc :D si o sa am grija ca anul asta sa scrii mai mult! ( nu mai scapati de mine pana nu vad Canionul 7 scari)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Tot ca de la amator: și Cascada Bigăr, și Sighișoara, și Sarmisegetuza. Cât despre capitolul revederi, propun: Parâng, Murighiol, Timișoara și TransBucegi. :D

   Ștergere

Nu-mi plac comentariile anonime. Dacă tot ai o părere, te rog să ţi-o asumi.